Distriktets bassängträning startar vecka 3

Nästa vecka startar vårterminen och det är efterlängtat av många. Men frågorna är också många p g a covid-19. Nedan följer lite allmän information som gäller samtliga bassänger vi hyr in oss i:

  • För att undvika trängsel och hålla ett från smittskyddssynpunkt säkert avstånd är det viktigt att minimera tiden i omklädningsrummet, alla anläggningar ser helst att man inte uppehåller sig i omklädningsrum mer än 15 minuter före och efter sitt pass.
  • Duscha snabbt inför passet, duscha gärna hemma efter.
  • I de anläggningar som erbjuder bastu är dessa avstängda sedan höstterminen för att minimera antalet ytor som berörs.
  • In- och utpassering till bassäng ska ske så säkert som möjligt, och hur detta sker informeras om utifrån varje bassängs förutsättningar. Våra ledare instruerar på plats, i vissa fall är det även skyltat.
  • Samtliga anläggningar erbjuder dispensrar med handsprit, använd dessa flitigt!
  • Som vanligt gäller att man stannar hemma vid minsta förkylningssymptom.

Behöver man avstå sin plats från början av terminen förlorar man självklart inte sin plats resten av terminen, utan är välkommen att ansluta när man kan. Man behöver heller inte betala in sin faktura innan man kan börja delta.

Har ni frågor är ni välkomna att kontakta kansliet, ni når oss via mejl [email protected] eller telefon 08-30 42 00. Just nu får vi många samtal och mejl, vi besvarar alla i tur och ordning. För att underlätta för oss ber vi er att ringa eller mejla EN gång, tack på förhand 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *