Välkommen till ett nytt verksamhetsår

Nu inleder vi ett nytt verksamhetsår och vi har mycket att se fram emot under 2020 tillsammans med er medlemmar och våra 13 lokalföreningar.

Våra föreningar har under hösten 2019 jobbat hårt för att göra klart vårens program med arrangemang, föreläsningar och aktiviteter. Titta gärna på föreningarnas respektive sidor för att hitta det du är intresserad av att delta i.
Distriktet kommer hjälpa till att puscha för föreningarnas större event/föreläsningar på denna hemsida, men anmälan till respektive event sker alltid till den förening och den kontaktperson som finns angivet.

Distriktets bassängträning för våren 2020 startar vecka 3. Du som redan har en plats har fått ut information om det här samt en faktura för vårens träning.
För dig som inte har en plats men som vill träna i varmvattenbassäng: kontakta administratören för mer information.

Nya ansökningar till bassängträningen för kalenderåret hösten 2020 och våren 2021 kommer att tas emot från och med vecka 16. Ansökan kommer finnas här på webben samt i vår medlemstidning, Kontakten Nr 2, med utgivningsdatum samma vecka.
För nya medlemmar hänvisar vi till kansliet för vidare information och hjälp.

Det intressepolitiska arbetet under 2020 kommer framförallt ha fokus på vårdval reumatologi. Vad som hänt hittills i frågan kan du läsa mer om här.

Den 21 mars genomförs distriktets representantskap (årsmöte). Mer information om det längre fram.

/Styrelsen för Reumatikerdistriktet i Stockholms län